Community

Even voorstellen: Het Bestuur


DICK VAN DER SCHOOR

Ik ben DICK VAN DER SCHOOR, getrouwd met Angelique Kleiberg, vader van 4 zonen en 4 dochters. Geboren en getogen in Oud-Beijerland, 2e uit gezin van 7 kinderen.  Matthias onze jongste zoon is geboren met het Rubinstein-Taybi syndroom. Sinds november 2013 secretaris van de stichting. Dick van der Schoor
Een overzicht van mijn werkzaamheden:
• 4 tot 5 maal per jaar een bestuursvergadering organiseren.
• Alle inkomende mails behandelen en/of doorverwijzen.
• Notulen maken van de vergaderingen en secretarieel jaarverslagen maken.
• Overleg met alle bestuursleden via mail of telefoon.
• Contact onderhouden met artsen die zich bezig houden met Rubinstein Taybi.
Het is dankbaar werk wat we voor de kinderen en ouders doen. Daarnaast ben ik zondagsschoolmeester en voorzitter van de zondagsschool, ook een dankbaar werk met kinderen tot 12 jaar. 

SANNE RUTJES

Sanne RutjesHoi, ik ben SANNE RUTJES, 30 jaar en woonachtig in Didam (bij Arnhem).Ik ben moeder van Tycho (6) en Kay (bijna 4).Mijn zoon Tycho is belast met RTS. Ik ben begonnen als algemeen bestuurslid, omdat het me leuk en interessant leek om meer betrokken te zijn bij de stichting. Daarnaast leek het me prettig en aanvullend op de ontwikkeling van Tycho. Na 1,5 jaar heb ik de keuze gemaakt om de functie van voorzitter te bekleden. Dit doe ik nu sinds een aantal maanden met plezier. In de komende jaren hoop ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan het behouden van deze mooie stichting. Ik kijk uit naar alle nieuwe ontwikkelingen die de komende jaren volgen! 

TON VAN HEST

TON VAN HEST 66 jaar en intussen 44 jaar getrouwd met Annemarie van de Wouw. Wij hebben 2 kinderen en 3 kleinkinderen. Ik ben de opa van Kaylee Zweverink 10 jaar. Ton van Hest 4 jaar geleden ben ik in het bestuur begonnen als algemeen lid. In maart van het afgelopen jaar heb ik de taken als penningmeester overgenomen van mijn voorganger Aalt Mostert die deze in verband met drukke werkzaamheden niet meer kon combineren. Ik heb van Aalt een degelijke administratie gekregen en hoop deze de komende jaren op een duidelijke en goede manier te kunnen voortzetten. Het liefst zou ik dit doen tot mijn 70e om dan plaats te maken voor nieuwe geïnteresseerden. Zoals u begrijpt bewaak ik de financiële administratie van de stichting en zie er op toe dat de uitgaven conform de regels zullen plaatsvinden. Ik hoop dat wij als stichting de komende decennia de belangen van ONZE kinderen goed kunnen blijven behartigen en dat er vanuit de donateurs regelmatig iemand zal opstaan om een functie binnen het bestuur te gaan bekleden. Hierdoor wordt het bestuur en de denkwijze dan ook regelmatig “ververst”, zodat we als stichting een frisse blik behouden. 

HANNIE KLEIJ

Mijn naam is HANNIE KLEIJ, ik ben 63 jaar en woon al meer dan 40 jaar samen met Tineke in de binnenstad van Harderwijk. Ik werk 4 dagen in de week als begeleider op reguliere basisscholen, waar ik kinderen met Down Syndroom begeleidt.  Hannie Kleij Ook ben ik leespraat en rekenlijn begeleider. Sinds 1987 zijn we pleegouders en vanaf 1992 ben ik pleegmoeder van Mark, die RTS heeft. Mark was bijna 2 jaar toen hij bij ons kwam wonen. Inmiddels is Mark 30 jaar, ben ik zijn mentor en bewindvoerder en woont hij in een woonzorg park in Ermelo. Hij komt om het weekend naar huis. Ik heb veel steun ervaren van de RT Stichting, dus heb ik een aantal jaren geleden besloten om als voorzitter een poosje mijn steentje bij te dragen. Sinds dit jaar heb ik dit overgedragen aan Sanne en ben ik algemeen lid, dus voor allerlei hand- en span diensten inzetbaar en het delen van mijn ervaringen en kennis.

Jeroen OlijveJEROEN OLIJVE

Hallo mijn naam is JEROEN OLIJVE woonachtig in Enschede. Mijn zoon Julian (3 jaar) heeft Rubinstein Taybi. Binnen het bestuur ben ik algemeen lid en ondersteun ik de bestuursleden met het uitoefenen van hun functie. De komende tijd ben ik betrokken bij het slaaponderzoek wat wordt aangeboden in Waihonapedia. Ik hoop jullie allemaal snel weer te kunnen zien en wens jullie het allerbeste toe. 

Andrea  Morales

Posted by

Page history
Last modified by Andrea Morales on 2022/11/22 13:09
Created by Andrea Morales on 2022/10/31 10:22

About the website contents

 

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: info@rtsyndroom.nl