Stichting Rubinstein-Taybi

hier kun je lezen, vragen, leren en delen

WaihonaPedia ondersteuningspagina

Homepage stichting Rubinstein-Taybi


vindt een antwoord op jouw vraag!


Dankzij een wereldwijde samenwerking is er een veel kennis vergaard over het Rubinstein-Taybi syndroom. Vele onderzoeken, artikelen, ervaringsverhalen verder, is deze kennis samengebracht binnen dit platform. Via de zoekfunctie is al deze informatie binnen handbereik!

Hulp nodig?

Ben je hier nieuw? Vind je het overweldigend? Begin dan bij het begin en laat ons je stap voor stap kennis maken met het Rubinstein-Taybi syndroom.


Lees...


informatie

Wat is RTS?

Weten wat je kind heeft is belangrijk! Wat het syndroom? Hoe krijg je het? Wat is de beste aanpak? We verzamelen alle informatie zodat jij kunt het lezen!

Lees...

ervarings verhalen

Lotgenotencontact!

Daar sta je dan. Een dokter heeft net tegen je gezegd dat je kind een zeldzaam syndroom heeft. Waar kun je dan met je vragen terecht? De beste en meest betrouwbare informatie is te verkrijgen bij degenen die er het meest mee te maken hebben: de ouders van mensen met RTS.

Lees...

Elkaar ontmoeten

Ontmoet mensen die veel ervaring hebben. De stichting organiseert regelmatig een dag om bij te praten. Op Facebook hebben wij een groep waar we allen elkaar dagelijks kunnen ontmoeten.

Lees...

vraag het onze experts

Vraag het de experts

Vindt een antwoord op uw vraag. We hebben vaak zorgen en vragen over de zorg en het welzijn van personen met RTS. Zoek door wat anderen gevraagd hebben. Geen vraag is te moeilijk of te simpel!

Lees...

onze visie

Onze film

Rubinstein-Taybi Syndroom (RTS) is moeilijk te begrijpen.De beste manier om er achter te komen is door onze inleidende video te bekijken.

onze community wereldwijd

Onze vrienden

uw landelijke vereniging

Meer...

expertisenetwerk Rubinstein-Taybi syndroom

Meer...

Over de inhoud van de website:

 

Alle informatie die u hier vindt is ter informatie, geen medisch advies! De plaats voor het vinden van specifieke medische adviezen, diagnoses en de behandeling is uw arts/behandelaar. Gebruik van deze site is strikt op eigen risico. Als u vindt dat iets onjuist is, verduidelijking behoeft, verbeterd kan worden, doe dan mee, meld uzelf aan op onze website en stel een verbetering voor. Mocht u dit liever per email doen dan kan dat ook!

Stuur een email: info@rtsyndroom.nl