community

Federatie WaihonaPediaOns doel is om het welzijn en het geluk van mensen met zeldzame aandoeningen en hun naasten te vergroten. Dit doen we door communities te ondersteunen zodat essentiële kennis van families en experts met elkaar kan worden gedeeld via ons online platform en door kennisworkshops te organiseren.

Missie

Onze bijdrage aan families die te maken hebben met een zeldzame aandoening is het verbeteren van hun levenskwaliteit. Dit doen we door communities te helpen om de juiste informatie aan te bieden aan families, zodat zij in staat zijn om weloverwogen beslissingen te nemen, zich gesteund voelen door oplossingen en energie halen uit het steunen van anderen met dezelfde aandoening. 


Ga terug naar overzicht...

Wordt lid...

Officiele informatie

Over de inhoud van de website:

 

Alle informatie die u hier vindt is ter informatie, geen medisch advies! De plaats voor het vinden van specifieke medische adviezen, diagnoses en de behandeling is uw arts/behandelaar. Gebruik van deze site is strikt op eigen risico. Als u vindt dat iets onjuist is, verduidelijking behoeft, verbeterd kan worden, doe dan mee, meld uzelf aan op onze website en stel een verbetering voor. Mocht u dit liever per email doen dan kan dat ook!

Stuur een email: info@rtsyndroom.nl