ontmoetingen

Ontmoetingsdag 2018

Vereniging Cornelia de Lange syndroom
1 supporter
Afgesloten! Gesloten!

    

Onze Ervaringen zijn opgeschreven voor en door mensen rond een zeldzame aandoening, zodat we weten waar we het over hebben. We luisteren naar alle verhalen, schrijven ze op en delen ze. Op deze manier willen we families met elkaar in contact brengen, ze laten lachen en ontspannen of ze net dat beetje steun geven, door te leren van ervaringen van anderen.

Want als er iets belangrijks is voor jullie met een zorgintensief persoon met een zeldzame aandoening, dan het is dat de jullie als familie rechtop kunnen blijven staan. En dat is waar wij, als community rond een zeldzame aandoening, willen helpen, met hart en ziel!    Ieder mens is uniek!
    De waarde van een glimlach!
    De kracht van Liefde!

Over de inhoud van de website:

 

Alle informatie die u hier vindt is ter informatie, geen medisch advies! De plaats voor het vinden van specifieke medische adviezen, diagnoses en de behandeling is uw arts/behandelaar. Gebruik van deze site is strikt op eigen risico. Als u vindt dat iets onjuist is, verduidelijking behoeft, verbeterd kan worden, doe dan mee, meld uzelf aan op onze website en stel een verbetering voor. Mocht u dit liever per email doen dan kan dat ook!

Stuur een email: info@rtsyndroom.nl