Meetings

Informatiedag 2018

Stichting Rubinstein-Taybi
1 supporter
Finished, Closed!

    

 

Oude en nieuwe bekenden in een bekende

De jaarlijkse informatiedag wordt inmiddels alweer enkele jaren gehouden in Parc Spelderholt in Beekbergen. Ook dit jaar waren er weer veel oude bekenden; maar ook een enkele nieuwe familie maakte haar opwachting. Ook een leerkracht van een zmlk-school die een RTS-er in de klas heeft, was aanwezig, hetgeen op applaus van de aanwezigen mocht rekenen.

’s Ochtends waren er presentaties over het Amsterdam Expertise Centrum Ontwikkelingsstoornissen en van WaihonaPedia, waarvan u elders op deze site de verslagen leest. ´s Middags werd er in groepen gewerkt aan het familiegroepsplan. Met een familiegroepsplan kun je de totale zorg thuis organiseren.

WAT VINDT U INTERESSANT?

De inhoud van de informatiedagen wordt door het bestuur bepaald op basis van eigen interesse en lopende projecten zoals WaihonaPedia. Wij zijn echter ook benieuwd waarover u wel eens informatie zou willen krijgen. Wat vindt u interessant? Laat het weten door een mail te sturen naar voorzitter@rtsyndroom.nl

     Every person is unique!
    The value of a smile!
    The power of Love!

About the website contents

 

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: info@rtsyndroom.nl