Waarom inschrijven op deze site?


Wij zijn allemaal om verschillende redenen betrokken bij iemand met een Zeldzame aandoening (Z.A.); we hebben het, wij zijn ouders, broers of zussen, wij zijn families of vrienden, wij zorgen voor iemand met Z.A., wij zijn artsen, wij zijn leraren, we zijn nieuwsgierig...

En omdat we dat zijn begrijpen we het belang van het delen van onze ervaringen en kennis!

Jij hebt ook iets te delen, misschien alleen om te laten weten dat je 'betrokken' bent ... maar door te zien (lezen), te praten (schrijven), te leren en weer te delen zullen we het leven met Z.A. mooier maken, dat is onze droom.

Dus schrijf je in bij onze community, het is gratis en verplicht je tot niets!

Wordt lid!

Steun ons werk

Met uw eenmalige donatie draagt u bij aan de belangenbehartiging van personen met RTS. Wij zijn u hier zeer erkentelijk voor!

U kunt ook kiezen voor een donateurlidmaatschap van de Stichting Rubinstein-Taybi Syndroom. U ontvangt dan twee keer per jaar de mooie glossy EnzovooRTS en u bent welkom op de informatie- en familiedagen van de Stichting RTS.

Steun ons door uw donatie!

 

Over de website-inhoud

 

Alle informatie die u hier vindt is ter informatie, geen medisch advies! De plaats voor het vinden van specifieke medische adviezen, diagnoses en de behandeling is uw arts. Gebruik van deze site is strikt op eigen risico. Als u vind dat iets onjuist is, verduidelijking behoeft, verbeterd kan worden, doe dan mee, meld uzelf aan op onze website en stel een verbetering voor. Mocht U dit liever per email doen dan kan dat ook!

Stuur een email: wiki@waihonapedia.org