Meetings

GEEF U VANDAAG NOG OP


Het symposium is interessant voor iedereen die bekend is met een zeldzame genetische aandoening. Als ouders/verzorgers van een kind met een ontwikkelingsstoornis door een zeldzaam genetisch syndroom of als zorgprofessional.

VOOR OUDERS/VERZORGERS EN ZORGPROFESSIONALS

Het symposium is voor ouders/verzorgers van een kind met een zeldzame genetische aandoening, zorgprofessionals, onderzoekers, afgevaardigden van expertisecentra en belangenverenigingen. Deelname is gratis voor leden van ZeldSamen. Niet-leden betalen € 35,- voor de organisatie.

Geef je op

Geef je op...

INTERESSE IN HET SYMPOSIUM, MAAR GEEN LID VAN ZELDSAMEN?

Voor slechts €35,- meldt u zich aan voor het symposium ‘Samen wijzer na de diagnose’. Maar wordt u lid voor diezelfde €35,- vanaf 1 januari 2023 dan kunt u zich gelijk gratis aanmelden voor het symposium. Bovendien ontvangt u het magazine ZeldSamen en de gratis uitnodiging voor de jaarlijkse familiedag. Ga naar https://zeldsamen.nl/lidmaatschap-zeldsamen/ en schrijft u zich snel in.

About the website contents

 

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: wiki@waihonapedia.org