vraag het onze experts

Vraag het onze experts


We verzamelen vragen die vaker gesteld worden door mensen rond Rubinstein-Taybi syndroom, zodat jij kunt zoeken of jouw vraag al is gesteld. Elke nieuwe vraag die binnen onze community wordt gesteld, wordt beantwoord door een forum van experts met verschillende expertises en ervaren lotgenoten. We voegen links naar nuttige informatie toe, herschrijven ze om ze begrijpelijk te maken en delen ze. Op deze manier willen we de jullie informeren, zodat je je gesterkt voelt en jou net dat beetje extra steun heeft gegeven.

Want als er iets typisch is voor gezinnen met een zorgintensief persoon zoals iemand met Rubinstein-Taybi syndroom, is dat je veel vragen hebt. En we willen allemaal dat jij rechtop kunt blijven staan, door je te laten zien dat geen vraag te ingewikkeld of niet de moeite waard is om te stellen. En dat is wat wij, als community rond Rubinstein-Taybi syndroom, zullen doen, met hart en ziel!

Het Rubinstein-Taybi Syndroom (RTS) is een erfelijk bepaalde aandoening. Belangrijkste kenmerken: een karakteristiek gezicht, brede duimen en brede grote tenen en een (matig tot ernstige) verstandelijke handicap. 


 

Verdiep uw kennis over Rubinstein-Taybi syndroom

Wij organiseren onze answers over Rubinstein-Taybi syndroom in onderwerpen. Je kunt onze onderwerpen hieronder doorbladeren. Onder elk onderwerp vindt u mogelijk meer gedetailleerde onderwerpen met answers die voor u interessant kunnen zijn.

Over de inhoud van de website:

 

Alle informatie die u hier vindt is ter informatie, geen medisch advies! De plaats voor het vinden van specifieke medische adviezen, diagnoses en de behandeling is uw arts. Gebruik van deze site is strikt op eigen risico. Als u vindt dat iets onjuist is, verduidelijking behoeft, verbeterd kan worden, doe dan mee, meld uzelf aan op onze website en stel een verbetering voor. Mocht u dit liever per email doen dan kan dat ook!

Stuur een email: wiki@waihonapedia.org