ontmoetingen

Ask our experts

Online, op deze website!
Stichting WaihonaPedia , Marshall Smith Syndrome Research Foundation
1 supporter
Afgesloten! Gesloten!

    

We verzamelen vragen die vaker gesteld worden door mensen rond een zeldzame aandoening, zodat jij kunt zoeken of jouw vraag al is gesteld. Elke nieuwe vraag die binnen onze community wordt gesteld, wordt beantwoord door een forum van experts met verschillende expertises en ervaren lotgenoten. We voegen links naar nuttige informatie toe, herschrijven ze om ze begrijpelijk te maken en delen ze. Op deze manier willen we de jullie informeren, zodat je je gesterkt voelt en jou net dat beetje extra steun heeft gegeven.

Want als er iets typisch is voor gezinnen met een zorgintensief persoon zoals iemand met een zeldzame aandoening, is dat je veel vragen hebt. En we willen allemaal dat jij rechtop kunt blijven staan, door je te laten zien dat geen vraag te ingewikkeld of niet de moeite waard is om te stellen. En dat is wat wij, als community rond een zeldzame aandoening, zullen doen, met hart en ziel!


)

    waihonapedia.campaignmenu.mss1.wai.campaign.closing.unique
    waihonapedia.campaignmenu.mss1.wai.campaign.closing.smile
    waihonapedia.campaignmenu.mss1.wai.campaign.closing.love

Over de inhoud van de website:

 

Alle informatie die u hier vindt is ter informatie, geen medisch advies! De plaats voor het vinden van specifieke medische adviezen, diagnoses en de behandeling is uw arts. Gebruik van deze site is strikt op eigen risico. Als u vindt dat iets onjuist is, verduidelijking behoeft, verbeterd kan worden, doe dan mee, meld uzelf aan op onze website en stel een verbetering voor. Mocht u dit liever per email doen dan kan dat ook!

Stuur een email: wiki@waihonapedia.org