Hoe werkt WaihonaPedia?


WaihonaPedia is er voor uw organisatie om uw doelen te bereiken. Als community heeft u uw eigen beveiligde ruimte binnen het door WaihonaPedia ontwikkelde en onderhouden platform.

Hier hebben uw leden toegang tot diverse mogelijkheden.

Ervaringsverhalen: WaihonaPedia biedt families de mogelijkheid om informatie en ervaringen te delen met andere families die voor dezelfde uitdagingen staan. Door ruimte voor dialoog kunnen families van elkaar leren en elkaar ondersteunen in hun zorgtraject. Daarnaast is de privacy op WaihonaPedia beter gewaarborgd dan op bijvoorbeeld Facebook en blijven discussies op WaihonaPedia vindbaar.

Het delen van ervaringen zal anderen inspireren en helpen. Ervaringsverhalen leiden in de praktijk tot een breder netwerk.

‘Vraag het de expert’: Geregistreerde gezinnen kunnen vragen stellen aan deskundigen op verschillende gebieden. Elke community kent zijn eigen netwerk van medische en andere specialisten. Door dit netwerk te organiseren, kunnen gestelde vragen en antwoorden worden geanonimiseerd en gepubliceerd als ‘gestelde vragen en antwoorden’ (FAQ). Zo krijgt 'vraag het de expert' een bibliotheekfunctie.

Het delen van ervaringsverhalen tussen families en met experts zorgt voor interactie en informatie-uitwisseling in twee richtingen. Hierdoor ontstaat tevens een schat aan bruikbare informatie. Dit kan  bij zeer zeldzame aandoeningen een start zijn voor het ontwikkelen van richtlijnen en zorgstandaarden.

Meer voordelen van werken met WaihonaPedia

  • WaihonaPedia biedt vertaalmogelijkheden zodat iedereen over informatie kan beschikken en kan deelnemen. 
  • WaihonaPedia geeft u de mogelijkheid om een digitale omgeving op te zetten volgens uw eigen visie.

About the website contents

 

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: info@rtsyndroom.nl